ДариМиМечта

Как да поръчам и доставка

   

Всяка поръчка на изделие през платформата “ДариМиМечта“е свързана с целево  дарение по избран от Вас начин на плащане, за създаване на социално предприятие в  подкрепа на  обучението в трудовата заетост и възможност за трудова практика  на младежи в неравностойно положение.
      Можете да поръчате през  онлайн платформата или  като се свържете с нас  на телефон:   
0879 833469     052 711317    05271104
        
Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници.

  • Видове доставка:
  •       Доставка от куриер на „ДариМиМечта“  се извършва само за град Варна. Избирайки този  метод на доставка Вие подкрепяте трудовата практика за младежи в неравностойно положение, като част от дейността на програма „Обучение в общи трудови умения“ към Център за социална рехабилитация и интеграция „Чайка“. Доставката се извършва от потребителите на социалната услуга. Стойността на доставката  е 3,00 лв –  това е целево дарение в подкрепа за реализиране на образователни екскурзии и лагери за младежите и е допълнителна социално добавена стойност на платформата.
  • Продуктите могат да бъдат получени на място в социалните услуги към сдружението, в работни дни между 9:00 и 16:00 часа  на  посочените адреси в страницата контакти.
  •   Продуктите могат да бъдат изпратени до офис на куриер или до адреса, избран от клиента, всеки Понеделник и Петък, когато това не съвпада с почивни дни или официални празници. Стойността на куриерската услуга е за ваша сметка и варира от цените на избраната от вас куриерска фирма.

       В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, имейл, телефон, адрес, данни за договор за дарение, ако желаете такава, начинa на доставка и начина на плащане.
      След приключване на поръчката, ако това е първата Ви поръчка, на посочения телефон може да получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по имейл.
     За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по имейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.
      Заявката за поръчка на изделие през платформата означава изразено съгласие от страна на потребителя за сключване на договор от разстояние по смисъла на чл. 45 и следващите от Закона за защита на потребителите. Договорът от разстояние се счита сключен с извършване на потвърждение на поръчката по имейл или телефон от страна на сдружението.

Стойност на дарението

       Стойността на изделията е в лева  без цената за доставка. Средствата са инвестират за подобряване на технологичния процес и качеството на материалите, което е част от процеса на преминаване от трудова практика към защитена заетост в Социално предприятие.

Творческото решение на страничката е на  Мирослава Люцканова .