Моден фест „ДариМиМечта“

Модният фест „Дари Ми Мечта“ беше едно от тези събития, които не само ни вдъхновяват, но и ни напомнят за важността на обединението в идеята за подкрепа и солидарност. В този  моден фестивал, млади доброволци и талантливи дизайнери представиха своите тениски със социално послание, заедно с желанието да подкрепят младежи в неравностойно положение.

Събитието се превърна в истинска празнична атмосфера, където стилът и ангажиментът се съчетаваха хармонично. Тениските носеха истории и послания, които говореха за надежда, солидарност и обич.

Модният фестивал ни напомни, че модата може да бъде много повече от просто стил. Тя може да бъде сила за добро и средство за подпомагане на тези, които се нуждаят. Модата и социалната отговорност могат да съществуват ръка за ръка, и „ДариМиМечта“ го доказа с бляскав стил.

Младите хора имат силата да вдъхновява и да променят света.

С благодарност към  нашите млади дизайнери:

 Доброволците от Медицински Университет „Проф. др. Параскев Стоянов“, специалност „Медицинска сестра“

  Доброволците от Професионална гимназия по горско стопанство и дървообработване „Николай Хайтов“- специалност „Интериорен дизайн“,„Парково строителство и озеленяване“

   Благодарности и за нашите най- малки участници от ДГ „Ален Мак‘. ОУ “Васил Друмев“ и ОУ „Цар Симеон“ , СУ за ХНИ „ Константин Преславски“

Проект „Дари ми мечта“ се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна, дейност  „Младежки проекти 2023“

Сподели за нас

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *