СОЦИАЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ

ДариМиМечта

       Общи условия
       Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между Сдружение за подкрепа на лица с умствени затруднения с ЕИК:103132823 и потребителите във връзка с предлаганите от нас стоки. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на платформата „ДариМиМечта“  Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

        За поверителността на вашите данни
       „ДариМиМечта“ обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че „ДариМиМечта“ има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки, е необходимо да разполагаме със следните данни:

  • име и фамилия
  • имейл адрес
  • телефон за връзка
  • адрес за доставка
  • данни за фактура (по Ваше желание)

        Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

        Ако в процеса на поръчка изберете опцията за „Регистрация на профил в сайта“, в последствие ще имате възможност да коригирате тези данни от Вашия потребителски профил. Той може да бъде изтрит от системата на “ДариМиМечта“ заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

        Ако направите поръчка без да регистрирате профил в сайта, а в последствие искате да променим или изтрием данни, които сте споделили в процеса на поръчка, моля свържете се с нас на телефонния номер, посочен в т. 9 от тези Общи условия.

        Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да го прекратят по всяко време от връзката, разположена в края на всеки имейл с новини.

       Поръчката
       Всяка поръчка на продукт през платформата “ДариМиМечта“ е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане.

       Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. Продуктите се изпращат до офис на куриер или до адреса, избран от клиента, всеки Понеделник и Петък, когато това не съвпада с почивни дни или официални празници. Продуктите могат да бъдат получени на място от Център за социална рехабилитация и интеграция „Чайка“ в работни дни между 9:00 и 15:00 часа.

        В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, имейл, телефон, адрес, данни за фактура, ако желаете такава, начинa на доставка и начина на плащане.

       След приключване на поръчката, ако това е първата Ви поръчка, на посочения телефон може да получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по имейл.

      За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по имейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

     Поръчката на продукт/и през сайта означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба с кауза, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

      Цените
      Цените на продуктите са показани без цената за доставка. При фирмени поръчки за количества продукти цента може да бъде предварително договорена като се свържете с нас чрез посочените контакти.

      Проблеми при изпълнение на поръчката  
       При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по наша вина (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с Вас.

      Плащане
      Поръчките се заплащат по Ваш избор, по един от методите, посочени в сайта. При избор на метод за плащане, различен от наложен платеж, Вие изразявате съгласието си да заплатите цената на Вашата поръчка авансово.
Предлагаме 2 варианта за плащане:
Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на поръчката, плащате на куриера.
Плащане след приключване на поръчката: плащате по банков път

      Доставка и получаване на продуктите
С изпращането на потвърждение за поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на транспортните разходи.
Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции.
Доставка до офис на куриер: посочвате офис на Еконт, или Спиди в който искате да получите своята пратка.
Получаване на място в социалните услуги към Организацията на адрес: гр. Варна , ЖК „Чайка“ , бл. 67, вх. Б партер

      Отказ от поръчка и връщане
       Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

  • Продуктите да са в оригиналната си опаковка
  • Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
  • Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане при доставка или фактура по Ваше желание)
  • Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

      Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 30 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички суми, платени по банков път и с дебитна/кредитна карта, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.

    Адрес за връщане на продукти: гр. Варна , ЖК „Чайка“ , бл. 67, вх. Б партер

      Рекламации и въпроси към нас
      Моля, свържете се с нас на телефон  0879 833 469 , за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуките.

      Спорове. Алтернативно решаване на спорове
      Надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите с адрес: 1000 гр. София, пл.“Славейков“ №4А, ет.3, 4 и 6; тел: (02) 980 25 24; факс:(02) 988 42 18; гореща линия: 0700 111 22; уебсайт: www.kzp.bg.

       При спорове относно задължения, произтичащи от договори за онлайн продажби с кауза, при който не е постигнато споразумение, Вие можете да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП. Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове може да се открие в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адрес www.kzp.bg и в платформата за онлайн решаване на спорове ОРС.