сдружение за подкрепа на лица с умствени затруднения

Как да ни подкрепите?

Дарение по банков път

Това е най-стандартният и най-използваният начин за паричен превод.
Банковата сметка на Сдружение за подкрепа на лица с умствени затруднения в Банка ДСК е:
IBAN: BG57STSA93001515064374
BIC: STSABGSF

Маркетинг, свързан с кауза

Ако искате Вашите продукти или услуги да се отличават на пазара, бихте могли да се насочите към социалния маркетинг. Избирате един и няколко продукта, върху които искате да поставите логото на Сдружението, и определяте процента от печалбата, който искате да дарите, както и за какъв период от време.
Важно е да знаете, че за всяко свое дарение ползвате данъчни облекчения. За да Ви издадем удостоверение за дарение, моля, изпратете своите лични и/или фирмени данни на адрес dc.riviera.vn@gmail.com

Как да направите материално дарение?

Можете да подпомогнете нашата дейност не само с финансови средства, а и като дарите продукти по свой избор, които биха могли да се използват за нуждите на социалните услуги.

Как да направите дарение под формата на време и труд?

Ако сте активен човек и вярвате в равните права и справедливите възможности, бихте могли да ни подкрепите със своя доброволен труд. При среща с екипа на Сдружението и/или социалните услуги можете да се информирате за различните аспекти от нашата дейност и да прецените, в кое направление бихте искали да се включите и колко време можете да отделите за това.

Купете наши продукти

Разгледайте тук

30 ГОДИНИ
МЕЧТИ БЕЗ БАРИЕРИ